Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 164 Q4 - mobile.bg

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде честито, най-накрая да я вземе някой тази истинска хубавица
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Честито! Много добър избори и се радвам , че колата ще остане в БГ фен. Пожелавам ти много хубави емоции с 3.0 V6 24V и Q4 задвижването
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Честито, колега!

Ако може някоя снимчица да видим...
        156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
          Е спора е приключен Днес видях колата и вече съм гордия й собственик. Забележките не съм съгласен, че са много, но все пак това не е 145-ца и има нужда от наливане. Повярвайте ми, когато я видях и покарах не мислех много много за ел.прозореца, който не се отваряше
          Честито!!! Знаеш откъде да минеш да ни се похвалиш! Само безаварийна употреба и повечко газ, да се смазват правилно частите

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е спора е приключен Днес видях колата и вече съм гордия й собственик. Забележките не съм съгласен, че са много, но все пак това не е 145-ца и има нужда от наливане. Повярвайте ми, когато я видях и покарах не мислех много много за ел.прозореца, който не се отваряше
            Сега остава да почерпиш Знаеш мястото))
            А сега, честито и много тръпка да има занапред ти пожелавам !!!
            Arena Coast Customs

Comment

е малко повечко бензинче харчи от Alfa 164 2.0 V6 TB
              но замяна на туй има по здрава и сложна задна ходова част е честито да ти е колега всеки ден няма да го караш нали само по 'важни' дни аз тъй правя
              1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

Евала Дани, да ти е честита и само яко ГАЗ!!! И да ни повозиш по едно кръгче ей
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първо ЧЕСТИТО и тук!

Много хубава и стара кола, видях я на живо, определено са сложили всичко което е имало като технология и според мен са се справили. Това да харесваш дадена кола е супер, а ти щом си си я купил само успехи ти пожелавам.

Браво Дани!!! (Това ми седи от Италфеста )
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Като се сетя вчера на околовръстното, как щеше да ми се качиш на тавана и то с 145цата...сега си представям с Кучката... Хихихи...бравос... многооо добър избор...
                    И вярно, че не е БМВ...ама то няма толкова яко бмв
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

И от мене честито на купувача и продавача .
                      Останалите честитки в подходящия раздел .
                      Поздрави
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                      X